Stijn Stijnen: “Zulte heeft alles in huis om te promoveren!”

Morgen ontvangen we gedoodverfd titelfavoriet Zulte Waregem in eigen huis. Door de schitterende resultaten is dit zelfs een echte topper. Onze coach blikt vooruit!

“Voor aanvang van het seizoen was het ons doel om niet in de problemen te komen voor degradatie en onze supporters enkele uitschieters te bezorgen. Met het kloppen van Deinze, Beveren en Seraing in eigen huis en de goede bekerwedstrijd tegen AA Gent hebben we die belofte al ingelost.”

Morgen zal een ander paar mouwen zijn. De tegenstander staat op alle vlakken mijlenver van de rest van de tegenstanders in deze reeks. Zij moeten promoveren en hebben daar alles voor in huis. Zowel op vlak van spelersmateriaal als op vlak van infrastructuur. Dit is gewoon een 1A-club en -elftal. Hun budget is niet te vergelijken met het onze. Mijn spelers weten wat hun te wachten staat. Ze zullen er alles aan doen om een resultaat thuis te houden, samen met onze fans uiteraard!”

Onze coach kan rekenen op een volledig fitte spelerskern. Tom Pietermaat is geschorst.

Loketten blijven gesloten

De loketten zullen voor deze wedstrijd niet openen. Koop je tickets dus online of kom langs op zondag 12/11 tussen 10u en 14u in onze ticketshop.

P