De Coach Kaart Na: “we combineerden goed voetbal met het creëren van kansen!”

We verloren gisteren de topper tegen Zulte Waregem met 0-3. Onze jongens speelden een dijk van een wedstrijd, maar de afwerking ontbrak. Zo beaamd ook onze coach.

“Ik onthoud dat we de lijn van een stevige organisatie houden, dit combineren met goed voetbal en kansen creëren bevestigen. Zulte wist geen antwoord te bieden op onze start. We weten allemaal dat we hadden moeten voorstaan na de eerste minuten. Ik ben echt tevreden met de evolutie van mijn team. Ik kan niet zeggen dat ik een klasseverschil heb gezien tussen de twee teams. Op 20 minuten na waren wij voor het overige de betere ploeg. We hebben hun pijn gedaan op de flanken.”

“Hun doelpunt vlak voor rust mag niet gebeuren in dergelijke wedstrijden. De bal wou er niet in en ook dat is beslissend in toppers. We hadden maar liefst 16 doelpogingen. Zulte had wel dat geluk, wat het verschil maakte. We kunnen hier weer verder om bouwen. Los van het resultaat hebben we een statement gemaakt. Patro Eisden is een ploeg die het iedereen moeilijk kan maken. Niet enkel op karakter, maar ook op voetballend gebied. Een mooie progressie!”

“We gaan de break in op een playoff-positie. Daar mogen we fier op zijn. Bedankt aan de supporters. Ze waren weer met veel en ook dat is een bevestiging van het potentieel van de club. Forza Patro!”

P