De Coach Kaart Na: “twee mooie doelpunten uit open spel!”

Onze coach was zeer tevreden met de zege tegen Seraing. De eerste dertig minuten op pure kwaliteit, erna op nog meer op karakter. Zo beaamt ook Stijn Stijnen:

“De eerste 30 min waren van het beste wat ik gezien heb in 6 jaar Patro Eisden. We domineerden, creëerden kansen en scoorden twee schitterende doelpunten uit open spel. Dit was werkelijk van heel hoog niveau. Dat het spelbeeld anders werd als zowel Stef als Anis uitvielen is niet meer dan normaal. Onze creativiteit viel weg en we moesten het nog meer op karakter doen. Mijn spelers hebben gestreden zoals leeuwen en halen terecht de drie punten binnen.”

“Dat we op één punt komen van de koppositie is waanzin. We beseffen dat niet genoeg met z’n allen op Patro. Bedankt aan onze supporters. De Fanatics hebben ons 90 minuten en meer non-stop toegezongen. Dat helpt enorm als je aan het strijden bent voor de punten. Volgende week wacht ons een echte topper. We kunnen zowaar op kop komen. Onwaarschijnlijk. Genieten nu en vanaf morgen focus op de kraker van het weekend. Forza Patro!”

P