BC 3434

Welkom bij de BusinessClub 3434, de zakelijke netwerkcommunity bij Patro Eisden Maasmechelen. De ideale moment om te netwerken met bedrijven uit het Maasland, nieuwe contacten te leggen met interessante ondernemers, partners en sponsors.

Over BC 3434

De Businessclub 3434 bestaat uit een 60-tal ondernemers, partners en sponsors uit het Maasland en omstreken. Het is dan ook de ideale gelegenheid om uw zakelijk netwerk uit te breiden met waardevolle connecties.

Als lid van de Businessclub 3434 geniet je van exclusieve voordelen, zoals toegang tot de VIP-lounges, speciale evenementen en uitnodigen voor exclusieve bijeenkomsten. Bovendien kan je je bedrijf presenteren aan een breed publiek en uw merkbekendheid in het Maasland een boost geven. Maar er is meer… Naast het netwerken is er heel wat ruimte voor ontspanning en plezier, want voetbal aan de Maas is dan ook een feest!

Activiteiten

De Businessclub 3434 nam begin vorig seizoen een hogere versnelling. Met tal van activiteiten zoals:

  • Een bezoek aan The Village en een diner bij Giuliano’s in Maasmechelen Village
  • Een trip naar onze zusterclub Vitesse met unieke rondleiding en VIP-experience samen met Sam van Common Group
  • De voorstelling van het nieuwe jeugdcomplex door Joris Deckers van Architectuur Depot en keynote over Start-ups met focus op sport en entertainment door Willem Boogaerts, CMO van de Pro League.
  • Een wine-tasting met diner verzorgt door Maxim Geurden van Grapes House of Wines
  • Een sportieve avond met sprekers uit de sportwereld op het Circuit van Zolder tijdens SPORTUNITY
  • Een unieke beleving met VIP-diner tijdens de promotiewedstrijd van Patro Eisden

word lid van BC 3434

P