Business seats

Op zoek naar het perfecte moment om samen met uw collega’s, vrienden of zakenpartners te genieten van een spannende profvoetbalwedstrijd aan de Maas? Patro Eisden Maasmechelen verwelkomt u graag in onze (business) seats om een leuke voetbalervaring te beleven.

De voetbalbeleving naar een hoger niveau tillen? Dat kan, als je kiest voor één van onze business seats. Denk aan comfort, zowel indoor als outdoor. Je zit tussen het bestuur, prominenten en ondernemers. En krijgt toegang tot de Mobisol VIP Lounge.

De prijs voor één business seat is 45€ per wedstrijd of 540€ (incl BTW) voor voor een abonnement voor een volledig seizoen.

Waarom kiezen voor onze seats?

Comfort en luxe

Onze (business) seats bieden vaak extra comfort en luxe vergeleken met reguliere zitplaatsen. Met het beste zicht, extra beenruimte en toegang tot de VIP-beleving in de Mobisol Vip Lounge.

Unieke VIP-beleving

Met onze (business) seats geniet je speciale catering, een interview voor de wedstrijd en lekkere dranken geniet je van een unieke VIP-beleving bij Patro Eisden Maasmechelen.

Netwerken in 't Maasland

Naast het voetbal vormt dit ook de uitstekende gelegenheid om te netwerken in een gezellige, informele setting. Heel wat ondernemers uit het Maasland en daarbuiten zakken af naar Patro Eisden.

Maaslandse gastvrijheid

Patro Eisden Maasmechelen is een warme, familiale club. Dat trekken we ook zeker door bij onze (business) seats. We verwelkomen u in de comfortabele, stijlvolle Mobisol VIP Lounge voor de best wedstrijdervaring.

Koop nu jouw business seat(s)

P