stadion

Vlakbij de cité van Maasmechelen kan je het Gemeentelijk Sportparkstadion terugvinden. Met een capaciteit van 8 100 supporters geniet je van profvoetbal in een gezellige, authentieke voetbaltempel. 

Stadionplan

Het Gemeentelijk Sportparkstadion is gemakkelijk te bereiken. Het is gelegen op slechts 10 minuten van de afrit Maasmechelen van de E314. Komend van Lanklaar kan je het stadion makkelijk bereiken via Maasmechelen Village. 

Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid rond het stadion. Parkeren kan vlak voor het stadion op parking A. (Parking staff en business seats op wedstrijddagen). Op de rode grindparking is er ook parkeermogelijkheid. Daarnaast kan je ook parkeren op de parking van de Decathlon. Bezoekersparking is voorzien aan de overkant van het stadion.

Ook met de bus is ons stadion makkelijk te bereiken.

Komende van Genk neem je lijn 45 richting Maaseik die vertrekt aan het station. 29 minuten later ben je aan ons stadion (halte Eisden Patro).

Komende van Maaseik of Dilsen-Stokkem neem je lijn 45 richting Genk station. Deze lijn vertrekt aan de Maaseik Van Eycklaan. 23 minuten later arriveer je aan het stadion.

Komende van Lanaken neem je lijnen 61 en 64. Lijn 61 vertrekt aan het cultureel centrum in Lanaken. 20 minuten later stap je over op lijn 64. Hier stap je af aan de halte ‘Bloemenlaan”. Dit is op 1,7 km van het stadion.

Het stadion ligt op slechts 5 minuutjes fietsen van de Pauwengraaf. Je komt naar het stadion via de Louis Mercierlaan, Koninginnelaan en de Paul Nicoulaan. Hier sla je rechtsaf naar de Kolenmijn Limburg Maaslaan.

Kom je van verder? Het stadion bevindt zich rond fietsknooppunt 55. 

Het Gemeentelijk Sportparkstadion is ook te voet makkelijk te bereiken komende van de Pauwengraaf (20 min) of de cité . 

Het Gemeentelijk Sportparkstadion is rolstoeltoegankelijk. Kom met de rolstoel binnen via de hoofdingang, hier vind je een lift naar de bovenverdieping. Wil je rechtsreeks naar de tribune gaan kan je langs Nino’s Sportcafé het stadion betreden. De wedstrijd kan gevolg worden, samen met een begeleider, bij in voorziene zone vooraan de tribune.

P