VERHUUR ZAAL

Op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement? Het stadion van Patro Eisden Maasmechelen heeft tal van mogelijkheden en ruimtes beschikbaar voor een succesvol event.

Zowel voor grote als kleine evenementen bieden wij diverse flexibele ruimtes aan. De Mobisol VIP Lounge is geschikt voor 220 personen, terwijl de polyvalente zaal beneden plaats biedt aan 560 personen.

Beide ruimtes zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een ruime bar en voldoende sanitaire voorzieningen, waardoor ze geschikt zijn voor elk type evenement. Bovendien beschikken ze over multimedia-aansluitingen voor beamer en geluid, waardoor presentaties en entertainment soepel kunnen verlopen.

De aanwezigheid van drie ruime parkeergelegenheden in de nabijheid zorgt ervoor dat gasten hun auto gemakkelijk kunnen parkeren. In het stadion is er zelfs een lift beschikbaar, waardoor iedereen zich moeiteloos kan verplaatsen.

Gelegen in een rustige omgeving, vlakbij de E314 en aan de grens tussen België en Nederland, biedt ons stadion een gunstige locatie voor diverse evenementen. De combinatie van moderne voorzieningen, vlotte bereikbaarheid en een aangename omgeving maakt ons stadion de ideale locatie voor het organiseren van een succesvol evenement.

De troeven van onze zaal

220

ZITPLAATSEN

Goed

BEREIKBAAR

gratis

PARKING

uniek

uitzicht

ruime

bar

inclusief

techniek

Foto's

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wenst u onze VIP-Ruimte te huren? Vul ons contactformulier in.

VIP huren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD slash MM slash JJJJ

 

P