BC3434 trekt naar Nederland!

Onze Businessclub trekt morgen, donderdag 16 november, de grens over voor een heerlijke avond vol ontspanning, netwerken en plezier. Ben jij ondernemer en heb je zin in een onvergetelijke avond? Inschrijven kan nog steeds. Ontdek hier alvast het programma!

Om 18u30 vertrekt de Patro-bus richting het Parkstad Limburg Stadion van Roda JC. Hier krijgen onze partners een rondleiding in de business ruimtes van dit prachtig stadion. Na de rondleiding rijden we enkele honderden meters verder om heerlijk te dineren bij De Beren, om vervolgens door te rijden naar onze eindhalte: PepperMill Casino. Onze hoofdsponsor ontvangt ons graag in de vroegere discotheek. Hier gaan we voor een avondje plezier, alvorens terug naar huis te rijden.

Praktische info

Keuze voorgerecht: Tomatensoep – Knoflookgarnalen – Carpaccio
Keuze hoofdgerecht: Varkenshaas met peperroomsaus – Kipsaté met pindasaus – Spicy Crispy Chicken
Cappuccino

Ook jij kan nog mee!

We hebben nog enkele plaatsen vrij in de bus. Ben jij een ondernemer en heb je zin in een avond boordevol nieuwe connecties en fun? Schrijf je dan zeker en vast in via sales@patroeisden.com of telefonisch bij Alexander Winkels op het nummer +32 471 54 42 17. Vergeet niet om je voorkeur van eten door te geven bij je inschrijving. De prijs voor deze business avond bedraagt €95,- excl.btw.

P