Een mooie 1-3 overwinning in Brussel

Op een mooie zaterdagnamiddag maakten onze jongens de verplaatsing naar Brussel voor een partij in het Koning Boudewijn stadion tegen RSCA Futures. Onze jongens waren gebrand om de 3 punten mee te nemen naar Maasmechelen.

De wedstrijd was nog maar net gestart en de spits van RSCA Futures ging met de bal aan de haal en trapte overhoeks binnen, 1-0 na 2 minuten spelen. Onze jongens pepten elkaar op en trokken in de aanval op zoek na een gelijkmaker. De druk werd verder verhoogd, dit resulteerde in een heleboel vrije trappen en corners. Met een vrije trap van Kevin Kis zag Stef Peeters de ruimte, hij kon de bal voor doel brengen waar Bafodé Dansoko op de goede plaats stond om binnen te tikken, 1-1. Onze jongens gingen op dit elan verder. De gevaarlijkste mogelijkheid kwam er via Leslie Bamona die de bal hard tegen de lat trapte. We gingen dan ook rusten met een 1-1 als ruststand.

In de tweede helft werd duidelijk dat Patro de wedstrijd opnieuw in handen nam, met een goed tempo en met het nodige overwicht in de duels. Onze achterlinie bracht dan ook rust en stabiliteit in de tweede helft. In aanvallend opzicht was het Stef Peeters die de bal op het hoofd schilderde van Stefan Sigurdarson. Hij kopte de bal overhoeks binnen, 1-2. Patro had zijn verdiende voorsprong te pakken. In het slot van de wedstrijd kon een bedrijvige Mehdi Bounou via een voorzet Elisha Sam Bruce vinden, die de eindstand binnen tikte, 3-1.

Patro bevestigt zijn goede vorm met een nieuwe driepunter dit resulteert naar een 10 op 15. Onze spelers en staff mogen dan ook terecht genieten dit weekend. Volgende week vrijdag, 22 september om 20u wacht een nieuwe thuiswedstrijd tegen FCV Dender, supporters op post!