De Coach Kaart Na: “geweldig om te zien welke reactie mijn ploeg in huis had!”

Onze coach is daags na de wedstrijd op de Heizel zeer tevreden over de prestatie van zijn ploeg. We kaarten na over de 1-3 zege!

“We starten natuurlijk op de meest foute manier. Maar net dat was voor mij het meest interessante aan de wedstrijd. We zijn een ploeg die niet vaak op achterstand komt en al zeker niet zo vroeg. Het is dan geweldig om te zien welke reactie mijn ploeg in huis had. Onmiddellijk hebben we gereageerd en het spel in handen genomen. We creëerden kansen en dwongen de gelijkmaker af. We weten dat we veel stilstaande fases afdwingen en dat één genoeg kan zijn. Stef schilderde hem perfect op het hoofd van Stefan.”

“Dat onze invallers goed inkwamen is een sterkte. Ze waren stuk voor stuk meebepalend voor het resultaat. Dat we vrijdag een kans krijgen om tijdelijk de leiderspositie in te nemen is uiteraard waanzinnig. Dat dat allesbehalve makkelijk zal zijn, bewees Dender gisteravond tegen de leider. Maar laat ons even genieten van deze mooie momenten. Vanaf morgen werken we met volle overgave richting vrijdag. Bedankt aan onze supporters die in een groot stadion toch voor ambiance zorgden. Forza Patro!”

P