Welkom, Kjetil Borry!

Kjetil Borry is een Koempel! De ervaren verdediger komt over van promovendus FC Dender en tekent een contract voor 1 seizoen met optie op een tweede.

Kjetil is een rijzige, ijzersterke centrale verdediger. Met zijn 1m90 is hij een wapen in de luchtduels. Hij doorliep zijn jeugdreeksen bij Roeselare om vervolgens door te stromen naar de A-kern. Vervolgens speelde hij nog voor SK Beveren om daarna terug te keren naar Roeselare. In 2019 trok hij naar Dender. Daar maakte hij maar liefst twee promoties mee. In 2022 promoveerde hij naar de Challenger Pro League. In april dit jaar promoveerde hij een tweede keer naar de Jupiler Pro League. Kjetil zet deze stap niet en kiest voor het sportieve project in Maasmechelen. Onze coach is dan ook tevreden dat hij voor Patro kiest.

“Kjetil heeft het profiel om bij Patro te spelen. We verwachten een enorme werkethiek van hem. We willen een kleedkamer die op dat vlak een stap voorwaarts zet in het groeiproces van een jonge profclub. Kjetil heeft ervaring en krijgt aldus een grote verantwoordelijkheid om dat mee te laten groeien.”

Welkom Kjetil, en veel succes!

P