We bekeren verder!

We bekeren verder na een 0-2 overwinning in Hoogstraten VV. Aanstaande maandag wacht de loting voor de 1/16-finale.

Vanaf de start van de wedstrijd was duidelijk dat onze jongens wisten wat er vandaag moest gebeuren om door te stoten: focus houden en de wedstrijd naar zich toe trekken. Na 6 minuten spelen raakt Yassin Gueroui in een duel gekwetst aan zijn hoofd en moet gewisseld worden door Tom Pietermaat. Onze jongens gingen op zoek naar de openingstreffer. Na 20 minuten kwam die er ook nadat onze IJslandse spits, Stefan Sigurdarson de bal met een puntertje kon binnentikken, 0-1. Verder in de eerste helft volgde er wel dreiging, maar tot echte grote kansen kwam Patro niet. Behalve dan de bal van Sigurdarson richting de winkelhaak die uit het doel werd geranseld door de doelman. We trekken dan ook de kleedkamer in met een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft trachtte Hoogstraten VV de bal beter in het team te houden en de druk op te voeren. Onze jongens bleven aandachtig verdedigen. Met een bedrijvige Mehdi Bounou ging Patro op zoek naar de 0-2. Mehdi zorgde bijna met een mooie bal vanop de rand van de zestien voor het tweede doelpunt, maar zijn bal spatte uiteen op de paal. In minuut 90 kon Sigurdarson een counter afwerken en maakte zijn tweede treffer van de avond, 0-2.

Onze jongens zijn geslaagd in hun opzet om de volgende ronde veilig te stellen in een altijd verraderlijke bekerwedstrijd. Houd onze kanalen in het oog en volg de loting van de bekerwedstrijd op maandag 12u. Op naar een leuke affiche!

Opstelling: Jordi Belin – Iebe Swers – Kevin Kis – Wouter Corstjens – Stef Peeters (’45 Roman Ferber- Jordan Renson – Anis Hadj Moussa (’62 Mehdi Bounou) – Yassin Gueroui (’10 Tom Pietermaat) – Stefan Sigurdarson – Theo Pierrot (’79 Simon Bammens) – Leslie Bamona