VIP-DINER

Patro Eisden - Zulte/lommel

It ain’t over till the fat lady sings. We verloren de heenwedstrijd van Deinze met 0-4, maar woensdag trekken we met volle moed naar Deinze. We hebben een achterstand op te halen, maar in het voetbal is alles mogelijk. Daarom geven we je de optie om onder voorbehoud in te schrijven voor de volgende play-off wedstrijd. Onze tegenstander in deze wedstrijd, die op zondag 5 mei om 16u00 wordt gespeeld, is Zulte Waregem of Lommel SK. Opnieuw een echte topper in het Patrostadion. 

Alle inschrijvingen zijn onder voorbehoud. Wanneer we ons plaatsen, is je inschrijving bevestigd. Gesteld dat ons avontuur in de Promotion-Play-Offs erop zit woensdagavond, vervalt deze inschrijving. We hebben alvast een héérlijk menu voor jou geselecteerd.

MENU

Amuses

Vispannetje

Angussteak met bearnaise 

Panna cotta

We ontvangen jullie graag om 13u00 voor een receptie met bubbels en hapjes, gevolgd door het diner! 🥂
 

Praktische info:

  • Prijs voor alle seathouders: €125
  • Prijs voor kindermenu: €65
 
Deze wedstrijd valt niet onder je business abonnement dat je aankocht dit seizoen. Daarom is er enkel de keuze om een wedstrijdticket + VIP-diner te bestellen.
 

Alle formules zijn inclusief drank: pils, wijn en frisdranken. (Tot aan de start van de wedstrijd)

Prijzen zijn steeds inclusief BTW.

Opgelet: bij aankomst aan het stadion dient elke persoon zijn eigen ticket of abonnement mee te brengen. Deze wordt gescand door onze stewards, waarna de toegang tot het stadion wordt verleend. Ga jij of je gezelschap niet naar buiten, maar kies je ervoor de wedstrijd vanuit de Mobisol VIP-lounge te volgen? Ook dan dien je een ticket te kopen, aangezien dit het toegangsticket tot het stadion is. Grotere groepen die niet samen aankomen, verdelen dus best de tickets op voorhand onder hun gasten. De stadionpoorten en onze VIP-lounge openen om 13u00. 

SCHRIJF JE IN!

Wens je een factuur te ontvangen? Vul de tweede stap van het formulier dan in.

 

P