Recap van een stevig weekend!

Onze volledige kern kwam dit weekend aan spelen toe. We bekampten zowel Dessel Sport als KVC Westerlo. In Dessel verloor een zeer jonge ploeg aangevuld met de beloftenkern met 3-2. In Westerlo speelde een aanvallend ingesteld Patro 1-1 gelijk.

Oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen Westerlo.

In een regenachtig Westerlo oefenden onze jongens voor een tweede keer, zij het met een volledig ander elftal. Patro begon zoals steeds met aanvallende intenties. Via Hadj Moussa kwam er een aantal keer dreiging, maar hij liep zich vast tussen een hoopje Kemphanen. Vlak voor het kwartier kreeg Westerlo een vrije trap, Lukas Van Eenoo trapte deze binnen: 1-0. Hierna was het vooral Patro dat via de flanken het verschil probeerde te maken. Dansoko en Hadj Moussa haalden een aantal keer de achterlijn, maar hun voorzetten werden keer op keer afgeblokt. De grootste kans voor Patro kwam via Roman Ferber. Met een staalhard schot raakte hij via een tussenkomst van doelman Gillekens de buitenkant van de paal. Zo gingen we rusten bij een 1-0 stand.

Geen wissels bij de start van de tweede helft waarin Patro al snel orde op zaken stelde. Na een heerlijke trap van Elisha Sam Bruce hingen de bordjes weer gelijk! Een terechte stand na 50 minuten spelen. In de tweede helft zagen we voornamelijk hetzelfde spelbeeld. Twee ploegen die met enkele leuke combinaties de openingen zochten, maar niet altijd vonden. Pas naar het einde van de wedstrijd toe waren onze jongens écht gevaarlijk. Dansoko, Sam Bruce, Bammens en vooral Roman Ferber kwamen dicht bij de 1-2, maar Sinan Bolat hield elke bal uit zijn doel. Een mooi 1-1 gelijkspel in een leerrijke oefenmatch tegen de eersteklasser!

Opstelling Patro: Belin, Dijkhuizen, Renson, Bammens, Kis, Pietermaat, Gueroui, Ferber, Hadj Moussa, Dansoko (80′ Bamona) en Sam Bruce.

De fotoreeksen staan hier onder de rubriek media.