Praktische info oefenwedstrijd tegen STVV

Het nieuwe seizoen is begonnen! De eerste oefenwedstrijd tegen Neeroeteren werd winnend afgesloten met 0-19. Woensdagavond 3 juli om 19u00 treffen we STVV. Ontdek hier alle informatie voor onze eerste thuiswedstrijd.

Gratis voor abonnees!

Heb jij je abonnement verlengd of aangekocht? Dan kan je gratis binnen. Afgelopen week zijn de abonnementen die per post verstuurd werden bij jou in de bus gevallen. Nog niets ontvangen? Dan mag je deze voor woensdag verwachten. Koos jij ervoor om je abo af te halen op club, maar ben je nog niet gepasseerd? Dan kan je jouw abonnement afhalen aan het loket vanaf 18u.

Ticketverkoop

De tickets voor deze wedstrijd kosten €10. Het stadion opent vanaf 18u00 haar poorten. Tickets kunnen vanaf dan aan het loket verkregen worden, of nu al online via https://tickets.patroeisden.com/.

Introductie van cashless payments!

Vanaf dit seizoen zal er gewerkt worden met een zeer gebruiksvriendelijk cashless-payment systeem. Je krijgt dan een drankkaart om betalingen mee te doen in het stadion. Deze kan je zelf eenvoudig opladen via een QR-code op het kaartje, thuis en in het stadion, of op één van de oplaadpunten in het stadion. Meer en uitgebreide uitleg hierover volgt maandag.

Drankgelegenheid

We openen enkel de hoofdtribune woensdag. De Mobisol VIP-lounge is voor iedereen toegankelijk om drank te gaan halen.

Geen waarborg meer voor de herbruikbare bekers.

We schaffen de waarborg op herbruikbare bekers af. Dit laat jullie als supporters toe enkel te betalen voor het drankje, zonder achteraf je waarborg terug te gaan vragen. We verwachten hier wel verantwoordelijkheid van onze fans. In en rond het stadion staan verschillende vuilbakken waar op aangegeven staat dat je de bekers kan deponeren. Als jullie dit doen, kunnen wij de bekers hergebruiken en de waarborg op de bekers afgeschaft houden.

Tot woensdag, supporters! 💜

P