Leslie Bamona naar RAEC Bergen.

Leslie Bamona verlaat Patro Eisden voor RAEC Mons. De 31-jarige flankspeler trekt zo na 2,5 prachtige jaren weg uit de cité en kiest voor een nieuw avontuur aan de andere kant van het land. Leslie staat bij iedereen bekend als een goedlachse en heerlijke kerel. De club wil hem dan ook van harte bedanken voor de afgelopen mooie jaren.

Leslie kwam in januari 2022 over van toenmalig reeksgenoot KSK Heist. Daar stond hij garant voor eindeloze rushes op de rechterflank en een uitzonderlijke snelheid. Iets wat hij hier ook toonde. Tijdens de 76 wedstrijden die hij speelde voor onze club wist hij 10 keer te scoren, gecombineerd met vele assists. Zijn aandeel in het kampioenschap van seizoen 2022-2023 is enorm. Met zijn snelheid en onvermoeibaarheid was hij een gesel voor zijn rechtstreekse tegenstanders. Eén van zijn laatste, maar toch wel belangrijkste wapenfeiten voor onze club was de winning goal op Beerschot. Leslie schoot ons de Promotion Play-Offs in en vierde dit, samen met onze supporters, tot in de vroege uurtjes.

De hele club wil de steeds goedlachse Leslie bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren. Veel succes in Bergen, Les!

P