Het stadion wordt vanaf woensdag cashless!

Onze club blijft groeien op alle vlakken. Vanaf de wedstrijd tegen STVV op woensdag 3 juli, is het stadion volledig cashless. Drank en versnaperingen betalen doe je vanaf nu met de “Food & Drinks” kaart van Patro. Het systeem werkt zeer eenvoudig, je kan zowel thuis als op de club je kaart opladen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf woensdag kan je onze nieuwe “Food & Drinks” kaarten verkrijgen. Deze paarse kaartjes kan je gebruiken in het hele stadion op wedstrijddagen. Ontdek hier hoe het in zijn werk gaat:

  • Ga naar één van de oplaadpunten en vraag naar een Food & Drinks kaart.
  • Laad je kaart op via de QR-code met behulp van je smartphone, of vraag aan één van de medewerkers om een bedrag op je kaart te zetten. Dit bedrag kan dan cash of met de bankkaart betaald worden.
  • Gebruik je de QR-code? Dan maak je zeer eenvoudig een account aan. Het saldo is gekoppeld aan je account.
  • Je kaart is geactiveerd! Er gaat nu een éénmalige activeringskost van €1,50 van je saldo. Vanaf nu is je kaart volledig klaar voor gebruik.
  • Om je drankjes af te rekenen, houd je simpel het kaartje tegen een toestel dat de toogmedewerker je aanbiedt. Het bedrag wordt dan automatisch van je saldo afgehaald.

Na het seizoen krijg je twee weken de kans het resterende saldo terug te vragen, of je laat het op de kaart staan voor het volgende seizoen. Het saldo verdwijnt na het seizoen dus niet van je kaart.

Wat met drankbonnen van vorig seizoen?

Deze blijven geldig tot 30 september 2024. Na deze datum zijn de drankbonnen niet meer geldig.

Heb je vragen?

Onze toogmedewerkers helpen je graag op weg bij het gebruik van deze kaarten. Aarzel niet om je vragen te stellen.

P