Een 2-2 gelijkspel in het slot tegen Club NXT.

Op speeldag van 4 van de Challenger Pro League wachtte onze jongens een verplaatsing naar Club NXT in Roeselare.

Vanaf het begin waren onze jongens baas in de duels. Dit resulteerde in balbezit voor Patro met enkele dreigende kansen via stilstaande fases. Na enkele scherpe hoekschoppen mocht Kevin Kis via een vrije trap de bal achter de verdediging droppen. Elisha Sam Bruce was in de buurt en kon de bal in doel verwerken. Na het doelpunt werd het evenwicht hersteld in de wedstrijd. De ruststand was dan ook 0-1.

In de tweede helft ging Patro onmiddellijk opzoek naar de tweede treffer van de namiddag, in minuut 48 was al zover. Het was Jordan Renson die op de juiste plek stond, na een verre inworp van Henk Dijkhuizen, om de bal onder de Club NXT keeper te trappen, 0-2. Club NXT voerde al snel enkele wissels door om zo de wedstrijd in handen te nemen. Na 65 minuten spelen stond een Club NXT speler helemaal vrij en kon zo de 1-2 maken na een hoekschop. Onze offensieve spelers probeerde tegen te prikken op de counter, maar scoren lukte niet. In minuut 92 volgde de koude douche via een vrije trap die werd binnengetikt, 2-2.

Onze jongens mogen tevreden zijn met hun start, een 7 op 12 en een vierde plaats in het klassement van de Challenger Pro League. Volgende week trekken we zaterdag om 20u naar Hoogstraten VV voor de Crocky Cup. Meer ticketinfo volgt.