De Coach Kaart Na: “het klikt voorin”

Patro won meteen haar eerste thuiswedstrijd verdiend met 3-1. Vooral de tweede helft was van topniveau. We kaarten na met onze coach.

We startten goed, creëerden kansen en scoorden een doelpunt uit het boekje. Het overige van de eerste helft was niet goed en dat bracht ons in de problemen. We vielen te laag terug, onnodig balverlies op onze eigen helft, geen intensiteit en agressiviteit. Jordi heeft ons op die momenten erdoor gesleurd.

Onze tweede helft was dan weer meer dan goed. Het klikt voorin. Adnane was bij momenten onhoudbaar. Dat Kiki twee keer scoort verwondert mij niet. Hij heeft dat vermogen. We zitten elke dag achter hem aan en ik stel vast dat hij dat oppikt. De boodschap voor Kiki is duidelijk. We zullen hem blijven achterna jagen. Als hij dit blijft accepteren zoals nu en hierin blijft groeien is de Belgische voetbalwereld te klein voor hem. Proficiat aan mijn spelersgroep.

Dit was een wedstrijd waaruit veel bevestigd werd van datgene wat we vragen en ook waar we voor verwittigen. Belangrijk is dat de groep in de juiste volgorde geschakeld hebben en dat bracht een mooie driepunter.