Belangrijke informatie: Patro Eisden – KAA Gent

Vanavond ontvangen we met AA Gent dé ploeg van het moment. We zetten graag alle belangrijke informatie nog eens op een rijtje.

De loketten blijven gesloten

Er zal voor deze wedstrijd geen loketverkoop zijn. Door de verplichte combiregeling dienen alle lokketen gesloten te blijven. Online kan je nog tickets kopen tot 19u00. Zonder ticket naar het stadion afzakken heeft dus geen nut.

Kom op tijd naar het stadion

Onze tribunes lopen goed vol. Alle zitplaatsen zijn al enkele weken uitverkocht, en ook de staantribune loopt aardig goed vol. Kom dus op tijd naar het stadion. Parkeren kan op de parking van de Decathlon of de parking van Maasmechelen Village. De rode grindparking en de parking voor het stadion is niet toegankelijk zonder parkeerkaart.

Pak je nog graag een pint voor de wedstrijd? Je bent meer dan welkom in onze Patro Club of aan de tapwagen vooraan het stadion.

Je E-ticket

Supporters die online een ticket kochten kregen een E-ticket toegestuurd. Voor een vlotte scanning aan de ingang, is het aangeraden om dit E-ticket af te drukken. Kan je het niet afdrukken? Zet dan de helderheid van je smartphone op 100% als je het laat scannen.

P