De Coach Kaart Na: focussen op de laatste twee wedstrijden.

We verloren gisteren van competitieleider Beerschot met 0-2. Zeker geen schande gezien de kwaliteit en het vormpeil van De Ratten. We kaarten na met onze coach die een laatste schorsingsdag uitzat.

“Onze eerste helft was correct en we hadden onze momenten moeten nemen tegen een volwassen spelend Beerschot. Ik heb echter nooit het gevoel gehad dat we overklast werden. Details beslisten de wedstrijd.”

“Wij hebben zes ballen tussen het kader, Beerschot vier. Het blijft belangrijk dat we kansen creëren. De laatste 15 minuten hadden we meer ballen in de box moeten gooien. Zo creëer je onrust bij de tegenstander die op voorsprong staat. We hebben de drie toppers achter de rug en we winnen er één van. Het globale gevoel dat ik overhoud aan dit drieluik is dat we mee kunnen doen met ploegen waarvan de budgetten een meervoud zijn. Dat op zich is al meesterlijk. Wij moeten ons nu focussen op de laatste twee wedstrijden van het jaar. Te beginnen met een zware trip naar Geel voor de wedstrijd tegen Jong Genk. Hun resultaat van gisteren in Lommel spreekt boekdelen.”