Sam Helmy nieuwe bestuurswaarnemer van Patro Eisden

In het groeiende proces naar professionalisering en strategische ontwikkeling krijgt Sam Helmy een nieuwe rol binnen voetbalclub Patro Eisden. De zakenpartner van voorzitter Coley Parry van de Amerikaanse Common Group wordt waarnemer van het bestuur.

Sam Helmy’s toewijding aan Patro Eisden is groot sinds dag één. Zijn inspanningen, energie en leiderschap hebben een belangrijke rol gespeeld in de kampioenezege van vorig seizoen, waardoor Patro Eisden promoveerde naar de Pro League. Als nieuwe bestuurswaarnemer blijft Helmy een sleutelfiguur binnen de organisatie. Deze rol zal hem in staat stellen om zijn inzichten, begeleiding en expertise te bieden, zodat paars-wit, momenteel tweede in het klassement van de Challenger Pro League, zijn stijgende lijn in het Belgisch voetbal kan voortzetten.

“Het was een eer om Patro Eisden Maasmechelen de afgelopen twee jaar mee te leiden”, zegt Sam Helmy in aanloop van zijn nieuwe functie. “Ik ben dankbaar voor elk moment, elke uitdaging, en elk succes dat we samen al hebben gedeeld. Mijn rol mag dan veranderen, mijn toewijding aan deze club blijft even groot. Ik zet mijn betrokkenheid bij de club met véél enthousiasme voort en zal Patro Eisden blijven helpen in het bereiken van zijn doel.”

“We zijn enorm dankbaar voor alles wat Sam reeds voor Patro heeft gedaan en nog zal doen”, zegt Coley Parry, voorzitter van de club. “Zijn passie, toewijding en visie zijn enorm. En nu we goed vertrokken en gestart zijn in de Pro League, is het geruststellend om te weten dat hij nog steeds nauw verbonden zal zijn: observerend én adviserend, zoals alleen hij dat kan.”

P