De Coach Kaart Na: veel respect voor mijn ploeg!

Patro pakte gisteravond 3 punten mee uit Wezet en klimt voorlopig naar een tweede plaats! We kaarten na met een tevreden coach.

“We stonden voor een verraderlijke wedstrijd en dat is het ook geworden. Op een klein kunstgrasveld tegen veel technische spelers is niet evident. In de eerste helft hadden we kansen via Stef en Bafodé. We misten in die eindfase een tikkeltje scherpte.”

“Onze tweede helft was correct tot aan hun strafschopgebied. Daar hadden we meer kwaliteit moeten brengen om het ons gemakkelijker te maken. Het typeert Patro dat we zijn blijven gaan voor de overwinning. Het is uiteraard geen toeval meer dat we dat in de eindfase ook weer forceren. Jordi doet ook twee belangrijke reddingen wat ons ook vertrouwen gaf. 

“14 punten uit 7 wedstrijden is uiteraard fantastisch. Een voorlopige 2de plaats is zelfs nog waanzinniger. We moeten hiervan genieten. Tegelijkertijd realistisch blijven en beseffen dat dit niet normaal is. Wij moeten hard blijven werken, week na week, wedstrijd per wedstrijd. Als we dat blijven doen, gaan we ons doel om geen problemen te kennen in ons eerste profjaar realiseren. Mijn team verdient veel respect. Onze supporters waren weer een geweldige steun. Bedankt daarvoor. Forza Patro!”

P