De Coach Kaart Na: “een felbevochten, maar terecht punt!”

Patro Eisden hield een felbevochten punt thuis tegen een stevig Dender. Onze coach kaart na over een wedstrijd van 2 verhalen.

“Onze eerste helft was van goeie kwaliteit waarin we onze organisatie behielden en dat ook koppelden aan goed voetbal met mooie kansen. We hebben daar Dender pijn mee gedaan. De 1-0 was dan ook zeker niet overdreven. We zagen vooral de positieve inbreng van Stef in die eerste helft en waren baas over de tweede bal. Elk op zijn positie was redelijk dominant.”

“De tweede helft start op de slechts mogelijke manier uiteraard, en dat gaf Dender duidelijk energie. We hebben niet meer gebracht wat in de eerste helft wel kon. Dat dat ook de verdienste was van Dender is uiteraard ook het geval. Een goed geheel waar veel ploegen punten tegen zullen laten liggen. Ons veld was smaller dan anders en dat speelde onze wingers parten. Dit mag niet gebeuren op dit niveau. We zullen hier intern over praten en ik kader het in het groeiproces van de club.”

“De sfeer in het stadion was ondanks het barre weer weer geweldig. We zetten op veel vlakken stappen vooruit, zowel op als naast het veld. Mensen die voor de eerste keer kwamen waren onder de indruk van de beleving en kwaliteit zowel vooraf als tijdens de wedstrijd. En dat is een compliment voor de hele club.
Bedankt aan onze supporters voor hun massale aanwezigheid. We staan stevig in de top 4 en daar moeten we vandaag vooral intens van genieten. Forza Patro!”

P