Patro Eisden en B-Hard gaan voor een stevig partnership!

Vanaf de wedstrijd tegen FCV Dender pronkt B-hard op de short van onze ploeg! Een blijk van vertrouwen dat voorkomt uit een stevig partnership.

Commercieel manager Bjorn Conings is zeer tevreden: “Alweer een erg leuk verhaal met een nieuwe partner, die zich onmiddellijk engageert voor 2 jaar. Dirk speelde nog in de 1e ploeg en heeft als ex-Patro speler een hart voor de club, dat hij binnen B:hard verder uitstraalt. Met Kobe is er zo een nieuwe jongere generatie van commerciële partners die gelooft in ons verhaal. Op naar een leuke samenwerking!”

Dirk Daelemans van B-Hard legt zelf uit waarom hij zich maar al te graag in dit verhaal engageert: “Mijn jaren bij Patro als speler waren erg plezierig. De transformatie die de club vandaag doormaakt, is fenomenaal. Patro en B-Hard zullen een krachtig team vormen voor de komende twee seizoenen. Forza Patro.”

Ook Kobe Janssen is meer dan tevreden met deze nieuwe samenwerking: “Tijdens mijn eerste bezoek aan de club was het leuk om te zien hoe hard alles hier gaat. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij. B-Hard. B-Smart. B-Strong. B-Patro.”

P