Ticketinfo Club NXT – Patro Eisden

Komende zondag trekken we naar Roeselare voor de vierde speeldag in de Challenger Pro League. Met een 6 op 9 zijn we het seizoen zéér mooi gestart. We gaan naar Club NXT om er een vervolg aan te breien. Ga jij met ons mee? Lees dan zeker deze ticketinfo!

Er is geen fysieke kaartverkoop in Roeselare

Brugge heeft ervoor gekozen om geen fysieke verkoop te doen op de wedstrijddag zelf. Dit betekent dat alle supporters een ticket moeten hebben vooraleer ze naar Roeselare vertrekken. Dit kan op drie manieren:

  1. Je gaat mee met één van onze supportersclubs naar Roeselare: de ticketverdeling gebeurt bij het vertrek van de bus. De verantwoordelijken van elke supportersclub zijn op de hoogte gebracht.
  2. Je koopt je ticket in onze ticketshop. Dit kan dagelijks van 10u-17u.
  3. Je koopt je ticket online via www.patroeisden.roboticket.com en toont je E-ticket aan het loket in Roeselare. Deze druk je best op voorhand af.

Ticketprijzen

Volwassenen staantribune: €8

-18 jaar staantribune: €5

Zittribune: €10

Routebeschrijving naar The NEST: Schierveldestraat 126, 8800 Roeselare

E403 komende van Brugge of Kortrijk, afrit 6 (Roeselare-Rumbeke) – Richting Roeselare – Volg de ringbaan (N36) tot aan de 7de lichten (na de afrit) met de Oostnieuwkerksesteenweg (hier staan er reeds borden met Parking bezoekers) – Sla rechtsaf en na 500 m sla je op het kruispunt met de Diksmuidsesteenweg linksaf, terug richting ringbaan (N36) – Na 200m sla je dan rechtsaf in de Infanteriestraat – Dan na 250 m linksaf de Schierveldestraat in en na 50m vind je het stadion bij de parking bezoekers.

Bij het verlaten van de parking na de wedstrijd volg je een andere route: parking bezoekers verlaten via Schierveldestraat – Infanteriestraat – Diksmuidsesteenweg (richting centrum) – Oostnieuwkerksesteenweg – N36

De aftrap wordt gegeven om 16u00. Tot zondag, Koempels!

P