Patro stunt met 2-1 tegen titelkandidaat Beveren!

Na de mooie thuisoverwinning bij onze terugkomst uit 1B, kwam er met SK Beveren een nieuwe titelkandidaat naar het Gemeentelijk Sportparkstadion. Een goed gevuld stadion zag hoe onze jongens opnieuw voor een stunt zorgen met een 2-1 overwinning. We kaarten na met onze coach.

“We wisten welke kwaliteit we tegenover ons kregen. Dat ze veel lopende mensen hadden en spitsen met diepgang. We hebben die kwaliteiten goed aangepakt. Ons middenveld stond als een huis. Met Theo naast Yassin en Tom in een jagende rol. Een tactische keuze die de juiste was. We hadden controle en konden ook hoger spelen daardoor.”

“We wisten op voorhand dat de stilstaande fases cruciaal zouden zijn, dat is ook gebleken. Dat Wouter de winning goal maakt is fantastisch. Hij maakte na de wedstrijd pas bekend dat hij vrijdag te maken kreeg met een persoonlijk verlies in de familie. Dat typeert hem ten voeten uit. Echte prof die zelfs met zulke persoonlijke omstandigheden overeind blijft. We dragen deze punten dan ook aan hem en zijn familie op.”

“Een grote dank aan mijn spelers die gestreden hebben als leeuwen en oververdiend gewonnen hebben. Ook respect voor onze supporters die geweldig waren. Onze tribunes zijn weer gevuld. Patro leeft als nooit tevoren. En daar zijn we fier op. Nu even genieten en vanaf morgen weer volle focus op Club NXT.
Forza Patro”

P