Patro Eisden keert door de grote poort terug in de Challenger Pro League!

Patro Eisden keerde gisteren door de grote poort terug in de Challenger Pro League!
Het versloeg titelkandidaat Deinze met 3-1. Het stadion ontplofte in de slotfase. We kaarten na met een zeer tevreden coach!

“Wat een avond. We wisten dat we tegen een goed geheel zouden spelen en hebben dat voornamelijk in de eerste helft ook ondervonden. Ik vond ons in de eerste 20 minuten niet goed staan en we kwamen gevleid op voorsprong met een knap doelpunt van Eli na een assist van Bafo. Ons tegendoelpunt was ook vermijdbaar.”

“De tweede helft vond ik dat we de controle terug hersteld hebben, weliswaar met balbezit voor Deinze, maar ze vonden geen antwoord meer op onze organisatie. We deden correcte wissels met Theo, wat ervoor zorgde dat de lijnen op het middenveld terug gesloten werden. Dat Stefan in zijn debuut matchwinnaar werd is uiteraard fantastisch voor hem en de club. Een pluim voor mijn ploeg die getoond heeft klaar te zijn voor deze competitie.”

“Het stadion ging uit haar dak en daar doen we het toch voor. We bezorgen onze supporters meteen een uitschieter. Dat het stadion goed gevuld was is ondertussen geen verrassing meer. Patro staat terug helemaal op de kaart. De club heeft ook extrasportief heel hard gewerkt de voorbije weken. Er worden stappen gezet die noodzakelijk zijn op dit niveau. We hebben als club nog een eind te gaan maar ook dat is compleet normaal. Tot slot dank aan onze supporters die ook op niveau waren. Nu even genieten en vanaf morgen de focus op de volgende moeilijke confrontatie op het Lisp. Forza Patro!”

#koempels #vechtenenwinnen

P