Annemie Ramaekers vervoegt Patro als pr- en communicatie verantwoordelijke

Niet alleen op het veld, maar ook ernaast stoomt Patro Eisden zich klaar voor een eerste seizoen in de Challenger Pro League. Zo vervoegt Annemie Ramaekers het extra sportief team als communicatie- en PR-verantwoordelijke.

“Op 12 augustus is het ‘D-DAY’ in Maasmechelen, met de openingswedstrijd van Patro Eisden tegen KMSK Deinze. Het wordt onze eerste wedstrijd in 1B, die er meteen moet staan”, zegt Annemie, die een mediacarrière van 22 jaar bij de geschreven pers (HBvL, HLN) en televisie (TVL, Eén, VIJF, VTM) in de schaal kan werpen. “Als geboren Maaslander is de goesting enorm groot om de club op vlak van communicatie en PR bij te staan. Dat ik veel mensen, betrokken en begaan met de club, reeds jaren ken, is een voordeel. De passie voor paars-wit is gemeend.”

“We zijn verheugd dat we Annemie kunnen inschakelen voor de professionalisering van onze club,” zegt ceo Olivier Boyen. “Als local en ervaren mediaspecialiste vormt de Maasmechelse een belangrijke schakel voor zowel onze interne als externe communicatie.”

P