Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

In onze stap naar de Challenger Pro League zijn we op zoek naar enthousiaste en toegewijde mensen die ons team van vrijwilligers willen versterken.

Stewards, ticketing, horeca of doe je nog graag iets anders? Dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden.

Als club geloven we sterk in de kracht van samenwerking en de meerwaarde die vrijwilligers bijdragen aan het succesvol verloop van onze wedstrijden. Daarom ontvangen alle vrijwilligers aan de start van het seizoen een leuk welkomstpakket en word je uitgenodigd voor de toffe teamactiviteiten. Zo organiseerden we vorige week nog een BBQ voor meer dan 50 enthousiaste vrijwilligers.

Als steward draag je bij aan de veiligheid en het welzijn van onze supporters tijdens wedstrijddagen. Jouw aanwezigheid en vriendelijke begeleiding helpen ervoor te zorgen dat iedereen een plezierige ervaring heeft in ons stadion.

Daarnaast zoeken we ook vrijwilligers voor onze ticketingafdeling. Hier speel je een essentiële rol bij het verwelkomen van supporters, het scannen van tickets en het verstrekken van informatie. Je hebt direct contact met onze fans en helpt hen bij het verkrijgen van toegang tot onze wedstrijden.

Ook zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen in onze horeca. Een frisse pint tappen is voor jou dus geen probleem. Zo draag je bij aan het creëren van een prettige sfeer tijdens onze wedstrijden en evenementen.

Samen kunnen we bouwen aan een sterke en bloeiende voetbalclub!

Heb je interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via hr@patroeisden.com en word lid van de Patro-familie!

P