0-0 gelijkspel tegen STVV

Deze avond stond onze tweede voorbereidingswedstrijd op het programma, thuis tegen eersteklasser STVV. Met het oog op de Challenger Pro League wordt er tijdens de voorbereiding intensief getraind met een hoog trainingsritme. Er stond dan ook een boeiend oefenwedstrijd op het programma die werd aanschouwd door een talrijk supporterslegioen.

Het begin van de wedstrijd toonde Patro lef met een goede start en druk naar voren. Na een 20-tal minuten werd er een penalty toegewezen aan STVV, die vervolgens over het doel werd getrapt. Het vervolg van de eerste helft werd gekenmerkt door heel wat middenveldspel, wat dan ook resulteerde in een logische 0-0 ruststand.

Ook in de tweede helft bleven beide teams aan elkaar gewaagd. De flanken van Patro Eisden konden gevaar creëren met hun snelheid in de tegenaanval. Na een uur spelen werd er bij beide teams heel wat wissels doorgevoerd. In minuut 82 kwam Jordi Belin tussen met een sterke redding aan de eerste paal. Aan de andere kant kreeg Bamona nog een uitstekende kans, recht op de keeper. Maar de doelman wist de poging te stoppen.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een logisch gelijkspel zonder doelpunten. Bedankt aan alle supporters voor het enthousiasme en steun! Houd onze kanalen in de gaten voor meer info over de volgende oefenwedstrijd(en).

De fotoreeks van deze wedstrijd staat hier onder de rubriek media online.

Opstelling Patro: Jordi Belin, Henk Dijkhuizen (45′ Iebe Swers), Wouter Corstjens, Simon Bammens, Kevin Kis (60′ Jerome Kroonen), Tom Pietermaat (60′ Niels Verburgh), Yassin Gueroui, Leslie Bamona (60′ Yacine Bentayeb), Anis Hadj-Moussa (60′ Mehdi Bounou), Roman Ferber (60′ Keano Vanrafelghem), Elisha Sam Bruce (60′ Baud Terwingen)