Praktische informatie omtrent het gebruik van de UiTPAS

Eerder deze week hebben we aangekondigd dat we vanaf de volgende thuiswedstrijd met Royal Francs Borains gaan samenwerken met UiTPAS. We geven je graag wat extra praktische informatie mee over het gebruik van UiTPAS.

Hoe spaar ik punten voor mijn UiTPAS?

Punten sparen doe je aan de terminal die gemonteerd is achter het ticketloket. Via deze terminal kun je kiezen hoe jij jouw punten wilt sparen.

  • Punten sparen met je smartphone: scan hiervoor simpelweg de QR-code via de UiTPAS-app die weergegeven wordt op het scherm van de terminal.
  • Punten sparen met je kaart: houd je UiTPAS tegen het scansymbool aan de rechterkant van de terminal.

Waar koop ik mijn tickets aan het kansentarief?

Tickets tegen het kansentarief zijn ENKEL beschikbaar in de ticketshop (mits er gecommuniceerd is dat deze geopend is) of aan de loketten (ingang van het stadion) op wedstrijddagen. Deze zijn dus NIET ONLINE beschikbaar! De loketten openen altijd anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd. Voor de wedstrijd tegen Royal Francs Borains is de ticketshop door de week niet geopend, de loketten openen op zaterdag 21 september om 18u30.

Tarieven voor tickets aan het kansentarief:

  • Staantribune (niet overdekt): €2
  • Sfeertribune (vak J & K): €3
  • Sfeertribune (vak I): €4

Kan iedereen met een UiTPAS tickets aan het kansentarief verkrijgen?

Het antwoord hierop is neen, je kunt enkel tickets aan het kansentarief verkrijgen als je een UiTPAS op jouw naam hebt die recht geeft op voordelen aan het kansentarief. Onze medewerkers controleren dit bij de aankoop van de tickets.

P