Praktische info thuiswedstrijd Club NXT

Zaterdagavond 31 augustus om 20u00 ontvangen we Club NXT. We sommen even alle praktische info voor je op.

Laatste kans om drankbonnen van vorig seizoen in te ruilen voor tegoed op je “Food & Drinks” kaart of op te gebruiken.

Morgen kan je de laatste keer de drankbonnen van vorig seizoen inwisselen voor tegoed op je consumptiekaart. Hierna vervallen deze bonnen en is dit niet meer mogelijk. Je kan de bonnen inwisselen bij de merchandisestand aan de ingang van het stadion. Seathouders en VIP-gasten kunnen dit doen in de Mobisol VIP-lounge.

Cashless betalingen en geen waarborg meer op de bekers

Vanaf dit seizoen zijn we overgeschakeld op een cashless payment systeem. Dit wil zeggen dat je in en rond het stadion enkel nog kunt betalen met een Food & Drinks kaart van Patro Eisden. Je kan jouw kaart bemachtigen via de oplaadpunten in de Mobisol VIP-lounge (enkel voor business seathouders) of vlak na het binnenkomen van de stadionpoorten. De kaart opladen kan op deze punten (met bancontact of cash), of zelf heel eenvoudig via de QR-code op de kaart.

Ook hebben we besloten af te stappen van waarborg op de bekers. We willen het zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze fans om drank te bestellen, vandaar dat er geen waarborg meer is op de bekers. We vragen wel uitdrukkelijk om de bekers na gebruik te deponeren in één van de vele voorziene vuilbakken speciaal voor deze bekers. We merken dat dit niet gebeurde tijdens de oefenwedstrijden. Vandaar nog eens de uitdrukkelijke vraag aan onze supporters om mee te helpen de bekers in de daarvoor voorziene vuilbakken te deponeren, of achter te laten bij één van de togen. Alleen zo kunnen we de waarborg op de bekers afgeschaft houden.

Loketten zijn geopend.

Morgen openen de loketten vanaf 18u30. Losse tickets en seizoensabonnementen zijn hier te verkrijgen.

Afhalen abonnementen.

Heb jij jouw abonnement of business seat abonnement nog niet afgehaald? Dan kan je dit doen aan het loket vanaf 18u30.

Parking

Vanaf dit seizoen kan je op parking B (business seats) enkel nog parkeren op vertoon van een scanbare parkeerkaart. Bezoekers zonder (scanbare) parkeerkaart worden de toegang geweigerd. Let op: ook gekopieerde kaarten worden er door de scanning uitgehaald. Ontving je bv. 3 parkeerkaarten, let dan goed op welke je doorgeeft en welke je voor jezelf houdt.

Ticketprijzen.

Samen met jullie gaan we voor een tweede thuiszege op rij. Forza Patro!

P