De competitie gaat van start. Ontdek alles wat je moet weten hier!

We staan voor de eerste speeldag van de Jupiler Pro League. Zaterdagavond om 20u00 trekken we naar RWDM. De club uit Molenbeek degradeerde afgelopen seizoen uit de Jupiler Pro League en wil zo snel mogelijk terug naar eerste klasse. We sommen nog even alles wat je moet weten op.

Je abonnement nog niet opgehaald of wil je nog een abonnement aanschaffen?

Er zij nog abonnementen die nog niet zijn afgehaald door de eigenaar. Je abonnement afhalen kan tijdens onze eerste twee thuiswedstrijden aan het loket, telkens vanaf 1u30 voorafgaand aan de wedstrijd.

Nog geen abonnement gekocht? Je abo kopen kan via https://tickets.patroeisden.com/

Cashless betalingen en geen waarborg meer op de bekers

Vanaf dit seizoen zijn we overgeschakeld op een cashless payment systeem. Dit wil zeggen dat je in en rond het stadion enkel nog kunt betalen met een Food & Drinks kaart van Patro Eisden. Je kan jouw kaart bemachtigen via de oplaadpunten in de Mobisol VIP-lounge (enkel voor business seathouders) of vlak na het binnenkomen van de stadionpoorten. De kaart opladen kan op deze punten (met bancontact of cash), of zelf heel eenvoudig via de QR-code op de kaart.

Ook hebben we besloten af te stappen van waarborg op de bekers. We willen het zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze fans om drank te bestellen, vandaar dat er geen waarborg meer is op de bekers. We vragen wel uitdrukkelijk om de bekers na gebruik te deponeren in één van de vele voorziene vuilbakken speciaal voor deze bekers. We merken dat dit niet gebeurde tijdens de oefenwedstrijden. Vandaar nog eens de uitdrukkelijke vraag aan onze supporters om mee te helpen de bekers in de daarvoor voorziene vuilbakken te deponeren, of achter te laten bij één van de togen. Alleen zo kunnen we de waarborg op de bekers afgeschaft houden.

Speelschema

Momenteel zijn enkel de speeldata van de eerste vier wedstrijden bekend.

  • RWDM x Patro Eisden op zaterdag 17 augustus om 20u00
  • Patro Eisden x RSCA Futures op zaterdag 24 augustus om 16u00
  • Patro Eisden x Club NXT op zaterdag 31 augustus om 20u00
  • Sporting Lokeren – Temse x Patro Eisden op vrijdag 13 september om 20u00

P