1-2 zege in oefenwedstrijd tegen Thes Sport!

Onze jongens oefenden woensdagavond in het Gemeentelijk Sportpark in Tessenderlo. Een fris windje maakte het een ideale voetbalavond.

Zoals steeds begonnen onze jongens stevig aan de partij. In de eerste minuten kwam Elisha Sam Bruce twee keer dicht bij het openingsdoelpunt. Scoren lukte nog net niet. Aan de overkant was het Voca die ook twee maal niet tot scoren kwam. Een leuk begin van de oefenpartij. Anis Hadj Moussa en Bafodé Dansoko lieten hun snelheid enkele keren zien, maar uitgespeelde kansen volgden er niet uit.

Na een half uur spelen was het wel raak voor onze Koempels. Een goede verzet van Henk Dijkhuizen kwam precies op de rechter van Bafodé Dansoko, die de bal uit de volley magistraal in de hoek trapte. Patro domineerde de rest van de eerste helft en ging zo rusten met een 0-1 voorsprong.

Bij de start van de tweede helft mochten Jordi Belin, Kevin Kis, Yassin Gueroui, Roman Ferber, Anis Hadj Moussa en Bafodé Dansoko gaan rusten. Arno Smeyers, Jerome Kroonen, Niels Verburgh, Baud Terwingen, Mehdi Bounou en Leslie Bamona kwamen in de ploeg. Na 5 minuten spelen kwam Thes op gelijke hoogte. Een kopbal tegen de lat kwam voor de voeten van De Wit, die er 1-1 van maakte. 2 minuten later stonden onze jongens terug op voorsprong. Een schot van Mehdi Bounou werd gelost door de doelman, Baud Terwingen was er als de kippen bij om de 1-2 tegen de touwen te trappen.

In de tweede helft was de ingevallen Bounou alomtegenwoordig. Met enkele kwieke acties bedreigde hij enkele keren de doelman van Thes. Baud Terwingen kwam nog het dichtste bij de 1-3. Een pegel uit de baklijn stierf op de deklat.

Zo bleef de wedstrijd 1-2 in het voordeel van onze jongens. Komende zaterdag spelen we om 20u00 een oefenwedstrijd in en tegen Dessel Sport.