VIP-DINER: UITVERKOCHT

Patro Eisden - KV OOSTENDE

Tijd voor de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Op zondag 14 april ontvangen we om 19u15 de Kustboys uit Oostende. De ploeg van aan’t zeetje kent een woelig seizoen. Financiële problemen en strubbelingen met overnemers enerzijds, maar een bekeravontuur tot in de halve finale tegen Antwerp anderzijds. 

Op dit moment staat Oostende op een veertiende plek in het klassement, op twee punten van een degradatieplek. Wij zijn daarentegen nog volop in de running voor een play-off ticket, of wie weet zelfs nog nét iets meer. We nodigen je dan ook graag uit voor deze spannende wedstrijd. Ontdek hier alvast het menu voor die dag! 

MENU

Amuses

Asperges flamand

Kalfsentrecote met Port en voorjaarsgroenten

Dessert van de chef

We ontvangen jullie graag om 17u00 voor een receptie met bubbels en hapjes, gevolgd door het diner! 🥂
 

Praktische info:

  • Prijs niet-business seathouders: €125
  • Prijs business seathouders: €85
 

Alle formules zijn inclusief drank: pils, wijn en frisdranken. (Tot aan de start van de wedstrijd)

Prijzen zijn steeds inclusief BTW.

Opgelet: bij aankomst aan het stadion dient elke persoon zijn eigen ticket of abonnement mee te brengen. Deze wordt gescand door onze stewards, waarna de toegang tot het stadion wordt verleend. Ga jij of je gezelschap niet naar buiten, maar kies je ervoor de wedstrijd vanuit de Mobisol VIP-lounge te volgen? Ook dan dien je een ticket te kopen, aangezien dit het toegangsticket tot het stadion is. Grotere groepen die niet samen aankomen, verdelen dus best de tickets op voorhand onder hun gasten. De stadionpoorten en onze VIP-lounge openen om 17u00. 

SCHRIJF JE IN op onze wachtlijst.

Wens je een factuur te ontvangen? Vul de tweede stap van het formulier dan in.

 

P