VIP-diners

Genieten van een gastronomisch 3-gangen diner, in een exclusieve setting waar je kan netwerken met andere beleidsleiders en ondernemers, om vervolgens plaats te nemen in een business seat, naast ons bestuur en prominenten, met meer zitcomfort, luxe en privé: dat is het aantrekkelijke aanbod als je kiest voor een VIP-diner. Het schept niet alleen een next-level voetbalbeleving, maar biedt ook een inspirerend platform om relaties met andere businessklanten te bouwen, terwijl u zich vooraf culinair laat verwennen.

De prijs voor het VIP-diner is … euro.

Waarom VIP-diners bestellen?

Exclusieve VIP-ervaring

Een VIP-diner bij Patro Eisden Maasmechelen biedt een exclusieve ervaring die verder gaat dan alleen het bijwonen van een voetbalwedstrijd. Je geniet van een VIP-behandeling tijdens de hele avond in onze Mobisol VIP Lounge.

Genieten van lekker eten

Het moet gezegd worden, elke wedstrijd opnieuw ontvangen we lovende feedback op het eten. De chef-koks van S&B Kookkunstenaars stellen voor een culinair samengesteld diner samen, met oog voor smaak en presentatie.

Uitzicht op het voetbalveld

Tijdens dat u geniet van het VIP-diner kan u genieten van zicht op het veld. De opwarming en de wedstrijd kan u zelf volgen op de meest comfortabele manier. Een unieke combinatie tussen culinair en sportief genot.

Gezellig samenzijn

Praat gezellig bij met je vrienden, collega's of zakenpartners tijdens het VIP-diner. De comfortabele, stijlvolle Mobisol VIP Lounge leent zich perfect om te genieten van de avond én van elkaar.

Reserveer nu

Wens je een factuur te ontvangen? Vul de tweede stap van het formulier dan in.

Indien je een factuur nodig hebt, vul hier de nodige gegevens in. Anders kan je verder gaan naar de laatste stap.
P